Descriere

Obtineti fotografii care surprind cu un aparat retro inspirat: Fujifilm X-A5 Mirrorless . 
Dispunand de un APS-C de 24,2 MP, aceast aparat compact si elegant este atat o optiune excelenta pentru utilizare zilnica, cat si un instrument excelent de prelucrare a imaginilor

Calitatea imaginii 

Functii versatile

pic_05.jpg

  • Aparat foto digital Fujifilm X-A5 fara camera fara reflectie (15-45mm)
    Este proiectat sa fie portabil si usor de purtat, cantarind doar 361 grame. Cu toate acestea, aparatul foto este excelent pentru un shooter profesionist, oferind inregistrarea UHD 4K si video Full HD la 60 fps, precum si un sistem Intelligent Hybrid AF cu puncte de detectare a fazei pentru focalizare fulger.
    X-A5 ofera mai multe functii si filtre care vizeaza simplificarea vietii in timpul filmarii. Functia 4K Burst va permite sa produceti rapid fotografii la 15 fps, astfel incat sa puteti selecta cel mai bun cadru, in timp ce un mod de imbunatatire a portretului va ajuta sa va asigurati ca tonurile pielii sunt redate intr-un mod placut. Un mod de focalizare multipla este disponibil , combinand automat imaginile de 4K si ajustand adancimea de camp necesara pentru obtinerea unui rezultat optim. In cele din urma, saptesprezece filtre avansate si unsprezece filtre de simulare a filmului sunt oferite pentru a se potrivi unei varietati de situatii, inclusiv indepartarea de ceata si fotografierea HDR.
    Functionarea este usoara datorita ecranului tactil LCD cu inclinare de 3 ", care are o rezolutie de 1040k. Odata ce ecranul este rotit la 180 de grade, comutatorul de comanda din spate al camerei comuta automat functiile pentru a permite controlul usor al miscarii si al declansarii. Rotatia activeaza de asemenea o functie de detectare a ochilor AF, care asigura o atentie deosebita a fetei subiectului. Alte caracteristici ale X-A5 includ o sensibilitate ISO maxima de 12.800, pana la 450 de imagini per incarcare si conexiune Bluetooth pentru transferul fisierelor pe un smartphone, tableta sau direct la imprimanta SP-3 instax.
Arata mai mult

Specificatii

Culoare Grey/Brown

PRODUSE SIMILARE