Descriere

FUJIFILM X-E3, construit din esenta minimalismului, a fost rafinat pentru a maximiza performanta functionala la limita maxima. 

Aceasta camera a fost creata in urmarirea minimalismului, incercand sa stimuleze simturile persoanei care o actioneaza, urmarind sa descopere adevarata intentie a fotografului. 

Aspectul simplu si frumos urmarit de seria XE a fost imbinat impreuna cu functii inovatoare si un design incredibil de compact si usor. 

FUJIFILM X-E3 permite utilizatorilor sa se bucure de calitatea superioara a imaginii fotografice pe care seria X o cunoaste in timp ce se bucura de modul in care ar trebui sa fie o camera.

Minimalism

Functionare si aspect de control

Fujifilm a redesenat corpul camerei FUJIFILM X-E2, lansat in noiembrie 2013, pentru a crea modelul cel mai compact si mai usor din seria de camere interschimbabile din seria X, cu un vizor. Factorul de forma il face un partener perfect pentru utilizarea de zi cu zi si de fotografie de calatorie.

EVF in timp real si LCD touchscreen

Monitorul LCD din spatele camerei utilizeaza un panou tactil cu ecran tactil, care accepta capabilitatile conventionale "Touch Shot", "Touch AF" si "Focus Area Selection". O caracteristica "Functie Touch" noua va fi disponibila pe dispozitivul FUJIFILM X-E3, care permite controlul gestului, precum miscarea de miscare si miscarea prin ciupire, pentru a imbunatati functionarea ecranului tactil.

Conectivitate

Aceasta este prima camera X Series , care ofera Bluetooth ®. Asociati-l cu telefonul smartphone sau cu dispozitivul dvs. de tableta, inainte de fotografiere, pentru a transfera cu usurinta imaginile pe care le-ati luat pe telefonul smartphone sau pe dispozitivul tablet prin intermediul aplicatiei smart device "FUJIFILM Camera Remote".

Imagistica

FUJIFILM X-E3 dispune de un senzor X-TransTM CMOS III de dimensiune APS-C de 24,3 megapixeli si de procesor de imagine X-Processor Pro pentru o calitate exceptionala a imaginii si un raspuns rapid.

Concentrare

FUJIFILM X-E3 dispune de o zona AF de detectare a fazelor mare si de un algoritm actualizat pentru a obtine cea mai rapida viteza AF de 0,06sec * 4 .

Simularea filmului

Incorporeaza cunostintele dezvoltate de peste 80 de ani de productie de filme fotografice, modurile de simulare a filmului FUJIFILM X-E3 va permit sa va bucurati de diferite tonuri de culoare si gradatii bogate, ca si cum ati schimba filmele. Un total de 15 moduri sunt disponibile, inclusiv PROVIA si Velvia pentru a reproduce culori vibrante, plus ACROS pentru imagini fin-detaliate monocrome. Functia Efecte de grau poate fi combinata cu toate modurile Film Simulation pentru a adauga un aspect texturat si pentru a oferi o gama mai larga de efecte artistice.

FUJIFILM X-E3 este capabil sa inregistreze atat filme Full HD, cat si 4K, utilizand modurile cele mai cunoscute de simulare a filmului din seria X. Puteti transmite video inregistrat pe un monitor extern, prin portul HDMI, si puteti introduce audio de la un microfon extern.

Sistem

Lentilele noastre XF au acum 25 lentile. Gama actuala de lentile variaza de la ultra-unghi la super-teleobiectiv si include cinci obiective cu deschidere rapida. Aceste lentile ofera cea mai buna calitate a imaginii de la X-E3. Accesoriile optionale, cum ar fi adaptoarele de montare si tuburile de extindere macro, largesc in continuare potentialul fotografic.

Arata mai mult

Specificatii

Culoare Negru
Tip memorie SD/SDHC/SDXC

PRODUSE SIMILARE