ACCESORII RECOMANDATE

Descriere

Boxa portabila cu conexiune bluetooth si capacitate mare a bateriei.

AVANTAJE:

  • Autonomie. Boxele fara fir Akyta AB134 au o autonomie sporita avand bateria de 400mAh, cu peste 30% mai mult deact boxele obisnuite. La acestea primiti suplimentar un acumulator extern pentru incarcarea bateriri boxelor si pentru prelungirea duratei de redare a muzicii de peste 4 ori, ajungandu-se la peste 12 ore de auditie neintrerupta.
  • Calitate. Sunetul este clar, beneficiind de driverele difuzoarelor de 40mm, superBass si Passive. Putere. Boxa Bluetooth Akyta AB134 de 3W, o putere incredibila raportata la dimensiunea boxei.
  • Conexiune cu si fara fir. Conexiunea fara fara fir la dispozitivele ce dispun de tehnologie Bluetooth se realizeaza rapid si este dublata de posibilitatea de a conecta si device-uri cu fir, boxele fiind dotate si cu cablu de conectare cu mufa jack de 3.5".

UTILIZARE

  1. Redare muzica. Puteti reda muzica in boxa utilizand telefonul, tableta, computerul sau MP3-ul. Mai mult, muzica poate fi redata si direct de pe cardul de memorie microSD.
  2. Convorbiri telefonice. Boxa este prevazuta cu microfon integrat, astfel ca puteti sa o folositi si pentru convorbirile telefonice, pe Skype, etc.(cu conectare in prealabil la device-ul dorit).
Arata mai mult

Specificatii

Conectare Bluetooth
Tehnologie Fara fir
Putere RMS (W) 35